Siste nyheter

Jernbaneverket trekker tog forbi Hønefoss

Jernbaneverket trekker tog forbi Hønefoss

25.11.2014 Etter gårsdagens uhell og strømbrudd på Hønefoss har Jernbaneverket Transports diesellok trukket tog i begge retninger. -Det går i ett og vi holder trafikken i gang, forteller lokfører Amund Rasten i Jernbaneverket.

Bergensbanen opna forbi Hønefoss

24.11.2014 Bergensbanen er opna ved Hønefoss stasjon etter ei avsporing måndag. Toga vert trekte med diesellokomotiv over Hønefoss stasjon fram til også straumledningane er reparert.

-Budsjettforliket betyr et viktig vendepunkt

-Budsjettforliket betyr et viktig vendepunkt

21.11.2014 Regjeringspartiene er enige med Venstre og Kristelig Folkeparti om et forlik for kommende års statsbudsjett. – Dette betyr 480 millioner kroner mer til Jernbaneverket og et viktig vendepunkt for vedlikeholdet, sier Elisabeth Enger.

Mange tiltak for flere tog

Mange tiltak for flere tog

20.11.2014 Fra 14.desember blir det ikke lenger nødvendig å sjekke rutetabellen om du skal ta toget på strekningen Drammen – Oslo - Eidsvoll. Det vil alltid være kort tid til neste avgang. Det er mange tiltak som nå er gjennomført for å gjøre dette mulig.

Arbeid på fem baner i helga

Arbeid på fem baner i helga

19.11.2014 Planlagt vedlikehold og modernisering vil foregå på deler av Lillestrøm stasjon, Kongsvingerbanen, Drammenbanen, Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen.

Togtrafikken er i gang på Drammenbanen

Klart for tog etter storjobb i Drammen

19.11.2014 Fire dager med intensivt arbeid mellom Drammen og Asker er avsluttet og togtrafikken kjøres igjen som ordinært på Drammenbanen.

-Et imponerende anlegg!

-Et imponerende anlegg!

18.11.2014 Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen fikk en begivenhetsrik dag da han besøkte utbyggingsprosjektet Farriseidet – Porsgrunn i Larvik. Hele dagen var satt av til å besøke gigantprosjektet i Vestfold og Telemark.

Storjobb i fire dager på Drammenbanen

Storjobb i fire dager på Drammenbanen

12.11.2014 Jernbaneverket utfører planlagte arbeider på Drammen stasjon og strekningen Asker-Drammen førstkommende lørdag, søndag, mandag og tirsdag. Togene erstattes med buss.

Jernbanen er vinterklar

Jernbanen er vinterklar

10.11.2014 Jernbaneverket viderefører den økte innsatsen i vinterberedskapen som ble innført i 2010. Nytt utstyr, flere folk og bedre beredskap gjør jernbanen mer robust når vinteren står for tur.

Ringeriksbanen: Anbefaler å legge bort Åsalinja

Ringeriksbanen: Anbefaler å legge bort Åsalinja

05.11.2014 Jernbaneverket og Statens vegvesen anbefaler å legge vekk alternativet med en delt løsning for E16 og Ringeriksbanen der jernbanen legges om Åsa og vegen over Kroksund. Åsalinja er både dyrere, lengre og gir færre muligheter for stasjonsplasseringer.


rss

Rss-feed

Nå kan du laste ned alle Jernbaneverkets artikler som RSS-feed.